DNWG Meetdiensten
Offerte Offerte aanvragen
Offerte Offerte aanvragen

Inzicht meetpunten

Elk meetpunt moet een eigen meter hebben.

Inzicht meetpunten

Elk meetpunt moet een eigen meter hebben. Waarschijnlijk wilt u graag een accuraat en actueel overzicht van deze meetpunten. Wat is de status, of bij welke energieleveranciers horen ze? Met MESweb biedt DNWG Meetdiensten een webportal met alle mogelijke informatie over uw aansluitingen. U kijkt direct (mee) in onze systemen, die dagelijks worden geactualiseerd. De getoonde gegevens zijn voorzien van een versienummer, dus de mutatiehistorie is ook zichtbaar. Alle gegevens zijn gemakkelijk te exporteren naar Excel, CSV, PDF of PNG. Zo krijgt u een actueel een duidelijk inzicht in de data van uw elektriciteit meetinrichting.

MESweb biedt u concreet de volgende mogelijkheden:

  • Inzage in aansluitingen en metergegevens;
  • Overzicht per functie en per discipline;
  • Data-export naar pdf of spreadsheet;
  • Prognoses op basis van bestaande data;
  • Bewaking mutaties.

Afgestemd

Met deze mogelijkheden, of beter gezegd modules, kunnen we onze oplossingen en rapportages ook specifiek maken en helemaal afstemmen op uw wensen en behoeften. Bijvoorbeeld dat u de verbruiken wenst te zien van verschillende locaties, met een opsplitsing in levering en teruglevering. Of dat u bij levering een opdeling wenst in levering tegen een normaal en een laag tarief.
Of dat u een uitsplitsing wilt van kosten en gebruik omdat er sprake is van onderbemetering en er dus gebruik wordt gemaakt van tussenmeters.
Zulke wensen vormen eigenlijk geen probleem, het is altijd wel mogelijk om een rapportage af te stemmen op uw situatie en uw wensen. Zo heeft u het beste inzicht heeft in uw meetinrichting.
Tussenmeters zijn trouwens erg handig en nuttig. Via tussenmeters krijgt u inzage in het energieverbruik van gebouwdelen, bedrijfsonderdelen, of installaties. Bovendien leidt plaatsing van tussenmeters veelal tot een forse vermindering van het energieverbruik. Informeer eens bij ons over de mogelijkheden van tussenmeters. Wij hebben oplossingen voor vrijwel elke situatie.

Meer weten?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van MESweb, neem voor meer informatie contact met ons op via 0113 74 11 00 (bereikbaar van 08:30 – 17:00 uur), of stuur een mail aan emt@dnwg.nl.